Kérdése van?
Adja meg telefonszámát visszahívjuk!
A mező nem maradhat üresen
Egyiptom
Egyiptomi szállodák hivatalos besorolása
Búvárkodás Dahabban
Városlátogatás
Keopsz: Kairói hosszú hétvége 5 nap/4 éj 89.900 Ft/fő-től
Kánaán: Kairó/St. Catharina 5 nap/4 éj 124.900 Ft/fő-től
Nagy Sándor: Kairó/Alexandria 5 nap/4 éj 119.900 Ft/fő-től
Nut: Kairó/Asszuán/Luxor 5 nap/4 éj 159.900 Ft/fő-től
Üdülés
Holiday I.: Hurghadai üdülés 8 nap/7 éjszaka már 69.900 Ft/fő-től
Holiday II.: Sharm El Sheikhi üdülés 8 nap/7 éjszaka 72.900 Ft/fő-től
Siesta I: Kairó/Hurghada 8 nap/7 éj 89.900 Ft/fő-től
Siesta II: Kairó/Sharm El Sheikh 8 nap/7 éj 92.900 Ft/fő-től
Körutazás
Kleopátra I: Kairó/Nílusi hajó 8 nap/7 éj 204.900 Ft/fő-től
Kleopátra II: Kairó/Nílusi hajó/Luxor 8 nap/7 éj 174.900 Ft/fő-től
Szfinx: Kairó/Luxor/Hurghada 8 nap/7 éj 154.900 Ft/fő-től
Imhotep: Kairó/Nílusi hajó/Hurghada 11 nap/10 éj 204.900 Ft/fő-től
Amon:Kairó/Nílusi hajó/Hurghada 15 nap/14 éj 229.900 Ft/fő-től
Hatsepszut:Kairó/Alexandria/Nílusi hajó/Hurghada 13 nap/12 éj 219.900 Ft/fő-től
Ekhnaton: Kairó/Nílusi hajó/Luxor/Sharm El Sheikh 13 nap/12 éj 222.900 Ft/fő-től
Holy Land: Egyiptom/Izrael/Jordánia 8 nap/7 éj 216.900 Ft/fő-től
Kemet: Kairó/Luxor/Asszuán 8 nap/7 éj 212.900 Ft-tól
Nubia: Kairó/Luxor/Asszuán/Nasszer tavi hajó 11 nap/10 éj 312.900 Ft-tól
Fakultatív programok
Kairó
Asszuán
Luxor
Hurghada
Sharm El Sheikh
Asszuáni szállodák
Sun Set 3*+
Basma 4*
Iberotel Aswan 5*
Hurghadai szállodák
Three Corners Triton Empire 3*
Three Corners Triton Empire Beach 3*
Al Mashrabiya Beach Resort 3*+
Nefertiti Sunflower 3*+
Aqua Fun 3*+
Roma 3*+
Mina Mark 3*+
Grand Seas Resort 4*
Calimera 4*
TTC Sunny Beach 4*
Mirage New Hawaii Resort & Spa 4*
Sea Gull 4*+
Sunny Days Palma de Mirette 4*
Sunny Days El Palcio 4*+
Grand Plaza Resort 4*
Grand Plaza 4*
Sea Star Beau Rivage 4*+
Al Nabila 5*
Amwaj 5*
Jaz Aquamarine 5*+
Sonesta Pharao Beach Resort 5*
Le Reve & Spa 5*+
Premier Romance Butique Hotel 5*
Kairói szállodák
Horizon Pyramids 3*+
Oasis 4*+
Barcelo Cairo Pyramids 4*
Mercure Le Sphinx 5*
Le Meridien Pyramids 5*+
Mövenpick Pyramids 5*+
Luxori szállodák
Lotus Luxor Hotel 3*+
Iberotel Luxor 4*
El Luxor 4*
Karnak Resort 4*+
Jolie Ville Luxor 5*+
Nílusi hajók
Royal Viking
Sharm El Sheikh-i szállodák
Sol Verginia Resort 3*+
Falcon Hills Hotel 3*
Gardenia Plaza Resort 3*+
Sol Sharm Hotel 4*
Sea Club Aqua Park Hotel 4*
Sea Life Hotel 4*
Sea Club Resort 4*
Island Garden Resort 4*
Tirana Azure Club 4*
Oriental Resort 5*
Tropicana Rosetta & Jasmine Club 4*
Jaz Mirabel Club 5*
Jaz Mirabel Park 5*
Jaz Mirabel Beach 5*
Amwaj Oyoun 5*
Sol Y Mar Riva Club 5*
Laguna Vista Beach Resort 5*
Tirana Grand Azure 5*


My status

Insight Tours Katalógus


CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)
Insight Tours - Egyiptomi utazás vendégkönyv

Név *
Bejegyzés *
Biztonsági kód * Captcha képKép újratöltése
   
 

Erzsi és Zoltán

Kedves Insight Tours! a Szfinx program keretében, az Önök szervezésében csodálatos egy hetet töltöttünk el férjemmel Egyiptomban. Szeretnénk köszönetet mondani az iroda budapesti dolgozójának Dórikának, azért a sok segítségért, amit töle kaptunk. Még kint Hurghadán is, amikor egy kis problémánk adódott, segített! Már jártunk Egyiptomban egy másik utazási irodával, így volt mihez viszonyítani idei nyaralásunkat. Kérem, tolmácsolják a kinti kollágáknak is hálás köszönetünket. Rátermettek, segítőkészek, felkészültek és vendégszeretőek!

Hády-nak, Ó fogadott minket Kairóban, Husszein-nek,aki kísérőnk volt a kairói programon, Karim-nak akitől ott tatózkodásunk alatt még telefonos sgítséget is kaptunk! Ő kísért minket végig Luxor-Karnak- Királyok völgyében! Felkészült, nagyon profi, 5 csillagos idegenvezető! Meg kell említeni még EMAD-ot is! Kairóban, Luxorban csodálatos volt a szálloda, amit Dórika ajánlott nekünk! Egy életre szóló élmény volt ez az egy hét! Köszönjük INSIGHT TUORS! Ha Egyiptomba utazunk, újra csak az INSIGHT TOURS-sal!!!!!  

2014. július 11. péntek, 14:40

Ignácz Anikó

2014.jún.17-27. Imhotep

Történelem óra Egyiptomban

 

Ötödikes Kislányomat az ókori civilizációk közt Egyiptom érdekelte a legjobban. Sok szép képet is látott mind a magyar mind az angol nyelvű történelem könyvének lapjain.

Ez adta az ötletet, hogy nézzük meg élőben is!

A készülődést hallva többen finoman csak túl bátornak neveztek, és őszintén szólva bennem is felmerült néha bizonytalanság. Utólag különösen örülök, hogy nem ijedtünk meg, mert feledhetetlen élményeket szereztünk!

Hazatérve  a tankönyveket ismét átlapozva, Kislányom azt mondta, hogy el sem hiszi, hogy személyesen is járt ezeken a helyszíneken!

 

Ebben az időben, erre a programra csak ketten jelentkeztünk. Azt gondoltam, hogy ez szokatlan méretű csoport, ám a nevezetes helyszíneken és a hajón is azt láttam, hogy sokkal gyakoribbak a kiscsoportok, mint a "nagybuszos" turisták. A mi kísérőink is, - de közvetve láttam a más csoportoké is - épp ezért igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a jelenlegi kevés "bátor" utazó elégedett legyen és jó hírrel másokat is felbátorítson.

Nem éreztem soha félelmet, a programjaink a megbeszéltek szerint történtek, a kísérőink (idegenvezető, asszisztens, sofőr) figyeltek az igényeinkre és a biztonságunkra.Készültünk nemcsak az iskolai tankönyvekből, mégis sok-sok új információt és legendát hallottunk.

Fárasztó volt, hogy 3 helyen is megszálltunk, de megérte és nagyon jó kombinációnak tartom annak érdekében, hogy minél többet lássunk, és a végén egy kicsit tengerparton is lehessünk.

 

Köszönöm a Budapesti iroda alkalmazottainak munkáját, és egyúttal kérem, adják át köszönetünket az egyiptomi munkatársaiknak is!!

2014. július 03. csütörtök, 13:35

koszó zoltán

2014 május 24 től 1 hét hurghada hotel triton empire 3 csillag.

Az út az átszállás miatt fárasztó volt oda fele vissza nagyon rugalmas és gyors,mind a két reptéren segítőkész insight-es kollegák vártak,soron kívül intéztek mindent profin.Hurghadába (Emad) nevű kollega a maga elbűvőlő akcentusával mindent a lehető legjobban és gyorsan intézett az érkezéskor a hotelbe vitt minket és elintézett ott is mindent.Fakultatív programainkba is mindig részt vett segített mindenbe.Cairói város látogatásunkkor Magyar nyelvű idegenvezetőnk (Karim) a város minden oldalát megmutatva még a piaci alkudozásba is nagy segítséget nyujtva az eddigi  lehető legjobb idegenvezetőm volt a sok utazásom során.A szállodába az all inklusiv tényleg azt jelenti,minden este élő zene és bő ital és étel reggelire vacsorára a szállóba.és még arra is gondoltak hogy az ebédet a strandon lévő éttermükbe fogyaszthatuk el,pár méter megtételével a medencétől  és a tengertől.Egész nap al inklusiv snack bár a strandon,ital étel dögivel.A fakultatív buvárkodás feleségem szerint közel a leg látványosabb volt,szerintem minden mesés volt.Légkondi a hotelba alap,szoba tiszta,szoba szerviz nagyon aktív és lesik hol mikor  segíthetnek.Pár dollár bórra t való takarításért meghálálják.Hotelbe Étterembe nem vátnak ellen szolgáltatást,mindenki szívell végzi a dolgát .Persze aki sétálgatni szeretne szabadon nap estig az ne menyen oda,mert mindig árusokba és katonákba és a városi szemétbe botlik.Csak ennyi hátránya volt,minden másba csak dicsérni tudom.Cairó,Gíza,Piramisor stb.minden a városlátogatásba belefért(jó áron).Szép emlék élmény volt.

MINDENKINEK AJÁNLOM.

 

2014. június 22. vasárnap, 18:47

Gergye Móni

06.13-án érkeztünk haza Szfinx nevű utazásunkról. :)

Aki most tervezi utazását, szerintem ne habozzon! Nagyon kevés túrista van, nincs tömeg, teljesen élvezhető az összes látványosság. A szervezéssel nem volt probléma, az idegenvezetők és az iroda munkatársai is készségesek voltak. Én különösen a luxori idegenvezetővel voltam megelégedve (Isaam volt a neve az hiszem). Angol nyelvű idegenvezetés volt Karnakban és Luxorban is, de az ő lexikális tudása és előadói készsége volt a legjobb!

Pár jó tanács azoknak akik először utaznak Egyiptomba: (saját tapasztalat)

- amiket itthon olvasunk, hallunk nem feltétlenül fedi a valóságot, igaz a belpolitikai helyzet még nem túl stabil, de az emberek a választások után bizakodóak, teljesen barátságosak és békések! Semmiféle attrocitás nem ért minket, a közbiztonság nagyon jó, de elsőre meglepő lehet a katonák és tankok jelenléte, ehhez hozzá kell szokni.

- az itthoni életvitelünket, higiéniához való hozzáállásunkat kicsit "módosítsuk" sokkoló lesz nekünk az, ami ott teljesen megszokott és normális. Sokszor olvassuk hogy a 4*os egyiptomi hotel itthon nem 4*. Ez így van! Senki ne várjon luxus körülményeket még a legjobb szállodákban sem. Az én javaslatom az, hogy mindenképp all inclusive ellátást válasszunk ahol csak tudunk, mert elég nehézkes lesz a reggeli és vacsi közt biztonságos ételt, italt beszerezni. Kis odafigyeléssel megelőzhető, hogy a nyaralás nagy részét ne a mellékhelységben töltsük...

- az emberek sokkal nyitotabbak és kíváncsibbak mint mi, már-már tolakodó néha.Tőlünk megkérdezték mi a probléma velünk magyarokkal, csak azért mert nem borulunk a nyakukba és nem leszünk egyből cimbik. Semmi. Ők olyanok, mi meg ilyenek. Az árusok többsége szó szerint az életbenmaradásért és a családja fenntartásáért küzd! Mivel kevés a túrista azt a keveset rohamozzák meg aki van, ezért legyünk türelmesek és toleránsak. Ha nem szeretnénk vásárolni akkor többször is udvariasan közöljük azt.

Összességében egy szuper utazáson vagyunk túl, és szeretnénk is még visszatérni, mert rengeteg a látnivaló. Egy hétbe csak a töredéke fér bele annak a sok csodának :) 

Köszönjük mindenkinek aki hozzájárult segítségével és munkájával!

 

Gergye Mónika

2014. június 17. kedd, 12:20

Erős Péter

Egyiptomi utazásunkat az Insight Tours budapesti irodája szervezte. Kiválóan képzett, kedves és szolgálatkész magyar és egyiptomi szakembereik minden elképzelésünket magas színvonalon váltották valóra. Köszönet érte!  A nívós prospektusuk, színes  kínálatából mi a “Kleopatra II.” elnevezésű ajánlatukat választottuk. Ez a program bemutatta számunkra Egyiptom turisztikai kínálatának a legjavát. Meg voltunk elégedve az alapárban foglalt szállodákkal, és M/S Nile Dolphin úszó luxus szállodahajóval. Melynek étterme különösen magasra emelte szolgáltatásuk mércéjét. A döntésünket, hogy valóra váltjuk-e hosszú évek óta tervezett utazásunkat, az határozta meg, hogy megnyugtató hírek érkeztek a javuló közbiztonságról. Ezt helyszíni tapasztalatunkkal is megerősíthetjük. Mi egy pillanatig sem éreztük, hogy bármilyen veszély is fenyegetne bárkit. Így volt vele számtalan japán, német, angol és amerikai, indiai és dél-amerikai útitársunk is. A lassan erősödő turizmus (áprilisban 12%-kal nőtt a vendégek száma) ellenére a leglátogatottabb látványosságok még nem zsúfoltak, így akik tehetik, azoknak most érdemes Egyiptomba látogatni!

 

Erős Péter

idegenforgalmi újságíró

rendező-operatőr H.S.C.

 

Beszámolónkat megtekinthetik: www.bedekkerwebtv.hu

(nyitó oldal - ProgramMozaik-Egyiptom) 

2014. május 28. szerda, 15:44

Dr Szabó Sándor

   2014 április közepén volt szerencsém eltölteni 1 hetet Egyíptomban az Insight Tours szervezésében. Az élmények minden előzetes elvárásomat felülmúlták, ezuton is köszönet érte az iroda munkatársainak.

   A Kleopátra II. elnevezésű programon vettem részt, mely elsősorban a műemlékek felfedezését foglalta magába (2 nap Kairó, Gíza, Szakkara, Memphisz, majd 3 nap hajóút a Royal Vikingen Asszuántól Luxorig, Kom Ombo és Edfu érintésével, valamint fakultatív programként Philae és Abu Szimbel templomai, utolsó éjszaka Luxor Iberotel Hotelben). 

   Helyzetem speciális volt, mivel egyedül alkottam a turista csoportot, de az alapprogramért nem kértek felárat, csak az 1 ágyas szoba és a fakultatív programok kerültek correct plusz költségbe. Dícséretes, hogy egy embernek is megszerveztek mindent, és egyéni program változtatási kéréseimet is rugalmasan kezelték. Itt említem meg, hogy 2 utas esetén már a fakultatív programok is alapárasak, és 1 embernek is alapáron járt Kaíróban a magyar nyelvű vezető. A hajóút során 4 embertől jár a magyar tolmács, de kevesebb résztvevőnél is igényelhető plusz költségért.

   Egyiptomi utazás során napjainkban számos kétség vetődik fel figyelve a híradásokat.

1.Biztonság szempontjából problémát nem észleltem. A szállodák biztonsági foka helyenként meg is haladja az Európaiakét, az utcákon a helyi vezetőkkel sétálva a buzgó árusok zavarhatnak egyeseket, engem inkább szórakoztattak, a hajók és a kikötők szeperálva vannak a környező szegényebb részektől.

2.Másik félelmem az ivóvíz illetve az étkezés problémája volt. Vízet csak palackosat ittam, fogat is ezzel mostam, csak főtt, vagy sült ételeket ettem a szállodában illetve a hajón,  friss salátát, vagy nem általam meghámozott gyümölcsöt nem fogyasztottam, így egészségügyi problémám nem volt.

3.Harmadik félelem a NŐK utazása az iszlám országokba (én is ezért utaztam egyedül): úgy tapasztaltam, hogy az európai embert nemétől függetlenül megkülönböztetett tisztelettel kezelik a helyiek, mivel tudják, hogy ők jelentik a megélhetésüket. Több spanyol, olasz illetve német lánycsapattal is találkoztam, helyenként elég nyitott öltözetben is, de nekik sem voltak problémáik.

4.A repterek és járatok teljesen megfelelnek az Európaiaknak, aki ott jól elboldogul, az itt is.

  Élmények: Egyiptomot látni kell, Európa jelentős részét bejártam, de ez teljesen más. Kellemes meglepetésként ért már a fogadtatás a kairói reptéren. Hady az iroda helyi képvíselője jó kiállású, elegáns fiatalember, aki jól beszél angolul, figyelmességét, udvariasságát szavakkal leírni nem lehet. A reptéren segítet pénztváltani, begyűjteni a feladott csomagot, a microbusban ásványvízzel, csokoládéval kínált. Már a reptérre kijött fogadni Karim a magyarul is beszélő vezető is, aki nagyon jól beszéli nyelvünket és kúltúránkat, szokásainkat is ismeri. Nagyon jó útitársnak bizonyult a későbbiekben, nagyon jól  alkalmazkodott fokozott elvárásaimhoz, (korai indulások, feszített tempó, "nézzünk meg mindent"), az igazi kairói életet is megmutatta, nemcsak a turista látványosságokat, hálás köszönet érte. Itt említeném meg Abdullah-ot, biztos kezű sofőrünket, aki a káosz kairói forgalomban is biztonságosan kormányozta microbuszunkat. Mellette (mögötte) nem éreztem egy percre sem veszélyben magamat, megjegyzem a káosz ellenére balesetet nem láttam. Hady és Karim helyenként már zavarbaejtő figyelemmel bántak velem, kevés baksis ellenében egyébként nem látogatott iszlám mecseteket nézhettem meg, fényképezhettem, a minaretbe is felvittek, a citadellában a retaurálás alatt álló részekbe is bejuttattak (kiskatona kiséretében), általam extra programmként beiktatott Heliopoliszi és Fatimida negyedi kirándulások után megköszönték, hogy a város turisták által nem látogatott, de nagyon szép részeibe velem eljuthattak! Hady, Karim és Abdullah az iroda és egyben Egyiptom legjobb reklámjai véleményem szerint.

  A transzfereket, belső repülő utakat németes pontossággal szervezte az iroda, munkatársaik Asszuánban és Luxorban is kedvesek, segítőkészek voltak. A nílusi hajóút szintén kihagyhatatlan, a Royal Viking mesés volt, klimatizálása tökéletes, a fedélzeti medencében a 38C fok sem jelentett problémát, Luxor, Kom Ombo, Edfu, Philae és Abu Szimbel templomait szintén látni kell. Utazásom kellemes befejezése volt a Királyok völgye, Luxor és Karnak templomainak felfedezése után Luxor Iberotel Hotelben eltöltött délután és éjszaka. A szálloda a Nílus partján fekszik, mediterrán kert, Nílusun úszó uszályon medence bárral. A szobák tágasak, kicsitt régebbi dívatúak, helyenként kicsit kopottabbak, de tiszták(az én erkélyem a Nílusra és előtte a kerte nézett), a konyha csodálatoson finom.

  Miért érdemes most utazni, és miért az Insight Tourssal?

1. Az alaptalan biztonsági félelmek miatt nagyon kevés a turista, nincs tömeg, sorbanállás. Gízában és Szakkarában reggel 8-kor konkrétan az egyetlen turista voltam.

2. Az előbbiből kifolyóan az árak is nyomottak.

3.Utazási irodákkal kapcsolatban sok rémtörténetet hall az ember, ezért is meglepett az iroda munkatársainak kedvessége, fokozott figyelme, udvariassága, és az Afrikában nem jellemző precizítása.

4.Különösen ajánlom az Insight Tours-t azoknak, akik elsősorban a történelmi nevezetességekre kiváncsiak, a konkurenciánál ilyen csomagot, mint a Kheopsz II. nem találtam.

5.A nagy turista csoportokat kerülőknek, pároknak, kisebb baráti társaságoknak is kifejezetten ajánlom Őket, mivel nekem egyedüli utasnak is mindent tökéletesen megszerveztek.

   Végezetül, de nem utolsó sorban köszönöm a segítségét Vidacs Dórának az iroda budapesti munkatársának, Aki utazásomat szervezte, és mindig udvariasan és kedvesen válaszolt számtalan kérdésemre.

  

Ha egy leendő utazónak még kérdései, vagy kételyei lennének a sok jó véleményt olvasva, telefonszámom az irodánál kiadható, felhívható!!!

Köszönettel:

 

Dr Szabó Sándor

 

30/7471519

2014. május 15. csütörtök, 08:00

Anikó

Nagyon jól éreztük magunkat,és nagyon elégedettek vagyunk mindennel!!!!

Az iroda dolgozói nagyon kedvesek, udvariasak, maximálisan segítőkészek voltak, csak dicsérni lehet Őket!

Az idegen vezetővel (Karim) is nagyon elégedettek voltunk, el lehet mondani, hogy abban a pár napban értünk élt, minden  tekintetben!!!

 

Köszönjük mindannyijuk  munkáját!!!!

2014. május 14. szerda, 10:37

Bokori Básti 2013 március 4-14

Tisztelt leendő utastársak !

Eme negativisztikus világban megosztok Önökkel egy pozitiv történetet. Én már négyszer voltam Egyiptomban, de társam karácsonyi ajándéka lett az ötötdik út.

A média által közvetitett vészjosló hirek ill. korai időpont miatt az eredeti túrán csak ketten vettünk volna részt, ezért az eredetileg kiválasztott -egyébként szintén pozitiv utazási iroda - jelentős felárat kért (volna). Szabadság kivéve, hangulat maximális, pénz maximalizálva, ezért kerestünk és találtunk egy a kettőnket külön is normal árért elszállitó utazási irodát, Insight Tours, Imhotep túra.

Aki volt Egyiptomban, Nilusi hajóúttal egybekötve, annak újat úgysem tudok mondani, aki meg nem volt, az menjen el...

Ámde a kellemes meglepetések..:

1. A pesti irodában mindenki igen szivélyes, kedves volt, pl. kiderült, hogy a hajón minimális felárért balkonos kilátással is lehet kajütöt bérelni, stb.

2. A kinti transzferről és személyzetről csak superlativuszokban lehet nyilatkozni. Mivel csak kettőnket láttak vendégül a túrán, csak hozzánk kellett igazodni, igy magam is olyan látnivalókkal szembesültem, amit normál 30 fős túrán nem tudtunk volna megtekinteni. Egy apró példa: eddig mindig szerettem volna Kheopsz piramist belülről megtekinteni. Hónapokra előre elfogytak a jegyek. Most csak nekünk, azonnal, fél óráig csak ketten voltunk bennt a nagy folyosóban ...

3. Külön köszönjük Hedi (Kairo) németes precizitását, Karim tolmács (Kairo) vidám anekdotázását, Mohamed (Asszuán és hajó) régészeket és vallástörténészeket megszégyenitő tudásözönét (néha ki is kérdezte :)

4. Szóval alig van turista, érthető okokból. Az a mélyszegénység és vallási elkötelezettség sokáig fog konfliktust okozni. De a kicsit is bevállalós turista (magam sem vagyok nagy hérosz) olyan élményekhez juthat a c

2014. április 04. péntek, 09:05

Bokori Básti folytatás -bocs

De a kicsit is bevállalós turista (magam sem vagyok nagy hérosz) olyan élményekhez juthat a cég rugalmasságán keresztül, hogy most kell menni ... Mond ez valamit, hogy ketten Sakkarában, vagy lézengve a Királyok Völgyében ? Vagy látta valaki programszerűen a Nemesek Völgyét ? Vagy a már többször látott Karnaki templom helyett Medinet-Habut ? Vagy a 3 nagy piramis mellett a tört és vörös piramist mikor láttuk volna ?

Szóval, minden, was gut und teuer...

5. Egy pillanatig nem mondom, hogy nincsenek és nem lesznek zavargások. Jönnek az elnök és egyéb választások. De tőlük telhetően -hiszen ebből élnek, élnének, 13 millió helyett már csak 6 millió turista - megtesznek mindent hogy a turisták lehetőleg biztonságban érezzék magukat. Persze pénteken a mecsetből kiáramló tömeg közé vegyülni provokativ ruhában, nos ez biztos veszélyes még ma is...

Egy szó, mint száz. Aki most utazik, egy kis rizikó bevállalásáért egyedülálló élményeket kaphat...Csak úgy, mint Bruckhardt, Belzoni, és a többiek.

Köszönjük, Insight Tours

2014. április 04. péntek, 09:18

Petrics Andor

Minden tekintetben szuper volt!

 

Petrics Andor

2014. április 02. szerda, 07:46

Sárosi Zoltán

Nincsen megfelelő kifejezés arra, hogy milyen volt... Jó? Nem. Nagyon jó? Nem. Felemelő? Nem. Mindezeknél lényegesen több volt, amit kaptunk ez alatt a 9 nap alatt az Insight Tours csapatától. Már itthon a szervezésnél is... aztán kint lépten-nyomon a rugalmasság, a szeretet, az odafigyelés vett minket körül. Idáig már 3-szor voltunk veletek. Hanegyedszer is belevágok, akkorcsaak azért, mert tudom, hogy csakis kiválóan sikerülhetne az az út is. Éljenek a Musztafák, és a Mohamedek!!! No meg persze Egyiptom a rengeteg kincsével sokáig!

Biztonság... Állítom, hogy lassan már itthon nem annyira biztonságos mint ott... És szeretnék én itthon annyira szabad lenni,mint az egyiptomiak ott.

2014. március 21. péntek, 16:38

juditast

Egyiptom ismét elvarázsolt, a lányom azóta is rózsaszín ködben él...én pedig életem legszebb hetét töltöttem az országban.

A kairói idegenvezetők kedvesek, udvariasak voltak, a luxori idegenvezető nagyon nagy tudású volt, és mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat. Hihetetlen, de Luxorban meg lehetett számolni a turistákat :(, Hurghadán viszont nagyon sok orosz nyaralóval találkoztunk. Amennyire féltem a Tritontól Hurghadán, annyira kellemesen csalódtam a szállodában: rengeteg figyelmet és kedvességet szenteltek nekünk, finomságokat ettünk, és édesszájúak lévén élvezkedtünk a desszertasztalokon.

Azt reméltem, hogy ez az utazás csillapítja majd Egyiptom utáni vágyamat, ehelyett már a következő utamat tervezgetem. Természetesen Önökkel.

 

Ezúton szeretném még egyszer megköszönni Önöknek, hogy megszervezték utazásunkat.

2013. december 04. szerda, 15:27

juditast

Egyiptomban tényleg ott van a kincs, mindenki menjen és keresse meg! Az Insight Tours segít ebben, hisz Ők a legjobbak!

2013. december 04. szerda, 14:24

Buga László

Sziasztok))) 2013.11.09 és 2013.11.23 között Hurghadán a Triton empirébe töltöttem szabadságomat a Ti szervezésetekben.))) Ezuton szeretném megköszönni Nektek a szuper szervezést, utaztatást és mindent. Mivel nem vagyok a szavak embere igy csak annyit irnék hogy szuperság, istenség és stb.)))) remélem még találkozunk.))) KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!))))))))))) Laci)))

2013. november 25. hétfő, 14:00

Mariann és Attila

2013.09.15-én indultunk Sharm el Sheikh Amwaj Oyoun nevezetű szállodájába a "polgárháború" kellős közepén... Természetesen semmit nem vettünk észre a magyar médiában beharangozott "veszélyből". A helyiek is csak csodálkoztak, hogy miért van ilyen kevés magyar túrista, megmagyaráztuk- csodálkoztak :) Köszönünk mindent Anettnek és a helyi kapcsolattartónak Mahmoudnak (aki mindenben segítségünkre volt: fakultatív kirándulások, helyi telefonkártya vásárlás stb...) Reméljük a következő egyiptomi kirándulásunk utazásszervezője is az INSIGHT TOURS lesz és ismét gyönyörű 14 napot töltünk el!!! Bárcsak Marsa Alamba is indulnának járatok... :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom ŐKET!!!!

Köszönjük!

Mariann - Attila

2013. október 23. szerda, 20:11

Császár Mária

 

2013.07.07-én indultunk egyhetes egyiptomi nyaralásra az Insight Tours szervezésében. A politikai helyzet eleinte kétségessé tette az indulást, az iroda munkatársai mindent megtettek azért, hogy korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kapjunk, szinte percről percre informáltak minket az egyiptomi belpolitikai helyzetről. Miután az elutazás mellett döntöttünk, némi program módosításra volt szükség, amit az iroda javaslatára el is fogadtunk. Az elutazás első pillanatától kezdve maximális figyelmet kaptunk egyiptomi kollégáiktól is: mind Kairóban, mind pedig Hurghadán és Luxorban idegenvezető várt minket, magyar nyelvű (rendkívül magas színvonalú) idegenvezetést kaptunk a fakultatív programokon, ügyeltek a biztonságunkra, elláttak hasznos tanácsokkal – egyszóval az egész nyaralás alatt azt éreztük: fogják a kezünket.

Összességében bátran mondhatom, hogy csodálatos hetet töltöttünk Egyiptomban, amelynek biztosan lesz még folytatása. Az utazási iroda minden igényt kielégítő szolgáltatása, egyiptomi kultúra magával ragadó hangulata, a fantasztikus tengerpart – nekünk ennyi kell a tökéletes nyaraláshoz! Köszönjük!

2013. október 22. kedd, 13:51

Ludányi Renáta Nóra

Szeptember 28-tól október 5-ig tartózkodtam Hurghadán. Egyedül utaztam, de hihetetlenül jól éreztem magam. Mindenki nagyon kedves volt, egyszóval mindent imádtam! Mindenki segítőkész volt. Nagyon köszönöm a szervezést Anettnek és Barbarának! Soha nem fogom elfelejteni, egy életreszóló élmény volt! :)

2013. október 15. kedd, 14:19

Julianna

2013.09.22-2013.10.06-ig Hurghadán a Sunrise Select Garden Beach and Spa hotelben pihenhettem.Ez már nem az elsô nyaralásom volt ebben a hotelben és Hurghadán sem.Az egyiptomi események és a Külügyminisztérium döntése(leállították a charter járatokat) miatt választottam a menetrendszerinti járatot és az Insight Tourst.Kairóban a megbeszéltek szerint várt egy idegenvezetõ a reptéren aki segített a tovább utazásban.Természetesen Hurghadán is várt a helyi idegenvezetõ.Az õ beceneve Crocodile volt.Kedves,segitôkész ami jót lehet róla írni az ide sajnos  nem fér el.Több alkalommal felhívott,hogy minden rendben van e a hotelben és velem.Pontos volt mindig.Köszönöm a munkáját és a Barbarának is a türelmét és neki is a szervezését.Örülök,hogy nem vártam tovább a charter járat bizonytalan indulására,nem volt zavart a plusz egy óra repülés.A következò utazásom során is ezt az irodát választom.Csodálatos két hét volt!Csupa pozitív,minden utasnak ajánlani tudom.

2013. október 14. hétfő, 15:27

Erika

Ezúton szeretnénk megköszönni az Insight Tours budapesti munkatársainak és Emadnak Hurgadán, hogy nyaralásunkat megszervezték és általuk nagyon szép napokat töltöttünk el az Al Nabila Makadi Hotelben. Sokadik utazásunk volt Egyiptomba, de most talákoztunk először azzal a hozzá állással, precizitással, pontossággal, kedvességgel ami nyaralásunkat még szebbé tette. Minden gördülékenyen és simán ment, nagyon jól éreztük magunkat, bátran ajánljuk minden kedves érdeklődőnek, hogy az irodai szolgáltatásait vegye igénybe nyaralásához.

2013. szeptember 30. hétfő, 08:41

Kerni

Nagyon szép nyaraláson vagyunk túl, amiért külön köszöszönet az Insight Tuors itthoni csapatának és Emad-nak Hurghadán. Nagyon rugalmas, gyors és precíz szervezésnek köszönhetően felejthetetlen napokat töltöttünk el. Sokadik Egyiptomi utazásunk volt, de megfogadtuk, hogy csak az Insight Tours-szal utazunk a jövőben!!!

2013. szeptember 24. kedd, 07:54

Vargáné Tünde

2013.09.07-15-ig voltunk Hurghadán az Al Nabila szállodában. Felejthetetlen nyaralásban volt részünk! Köszönjük szépen a gyors és pontos szervezést Barbarának és Anettnek, és Emád-nak a hurghadai idveznek!!! Ha bárkinek kérdése lenne, szívesen válaszolok rá: Vargáné Tündevarganetunde@gmail.com

2013. szeptember 16. hétfő, 08:55

Szilviara

Szeretnék köszönetet mondani az utazásom precíz és gondos ügyintézéséért, valamint a segítőkész és gondos idegenvezetésért! Én egy verseny győzteseként utazhattam Kairóba, s mivel egyedül mentem, eléggé aggódtam, hogy hogyan fogok tudni majd ott eligazodni. Kellemes élmény volt számomra, hogy mindenki nagyon kedves és figyelmes volt. Az idegenvezetőmre bizton számíthattam bármilyen helyzetben, a szállodában, ahová szállást foglaltam, szintén nagyon kedvesek és illedelmesek voltak. Gördülékenyen ment az utazás, a szállás foglalás, mindent remekül megszerveztek és elintéztek nekem itt, az Insight Tours-nál.

Mindenkinek, aki Egyiptomba szeretne utazni, csak ajánlani tudom őket!

2013. augusztus 23. péntek, 16:49

Szántó Csilla

A Kleopátra II. elnevezésű egyiptomi utazáson vettünk részt az Insight Tours szervezésében.

Felejthetetlen élményekkel jöttünk haza, ami nemcsak a hely szépségének volt köszönhető, hanem az utazási iroda kifogástalan szervezésének is.

A magyar idegenvezető lelkiismeretes munkája, kedves személyisége és óriási tudása külön értéket képvisel.

Ha ismét Egyiptomba utazunk, újra az Insight Tours-t választjuk.

Köszönettel:

Szántó Csilla  

2013. július 08. hétfő, 10:04

Molnárné T. Ibolya

Régi vágyunk teljesült, amikor május végén eljutottunk Egyiptomba a Kleopátra II. programmal. Szeretnénk először is megköszönni az iroda dolgozóinak és az egyiptomi kapcsolattartóknak is a példaértékű szervezést, segítőkészségüket, hozzáállásukat, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felejthetetlen élményekkel tértünk haza.
Külön köszönet jár idegenvezetőnknek, egy egyiptomi fiatalembernek, akinek magyar nyelvtudása, felkészültsége révén sok érdekes dolgot tanultunk, helyismerete pedig zökkenőmentessé tette nyaralásunkat.
A több ezer éves romok, a hajóút a Níluson, a helyi ételek megkóstolása, naplemente a Nílus partján, krokodil simogatás....:) - mind izgalmas élmény volt.
A repülőút, a transzfer, a szállodák, az ellátás - mind kifogástalan volt.
Köszönjük még egyszer! Ezentúl ismerőseinknek is csak azt tudjuk mondani: ha Egyiptom - akkor Insight Tours!

2013. június 05. szerda, 10:31

Czanik Sarolta

Szeretném pár mondatban megköszönni a gondos ügyintézéstől kezdve- interneten, telefonon, levélben és persze személyesen a helyszínen- az idegenvezetésen keresztül, amely végig fantasztikus volt: hogy ráhangolódhattunk Egyiptom varázslatos történelmére, magunkba szívhattuk Kairó lüktetését, illatait, ízeit és fényeit, csodálatos Nílusi hajóutat élvezhettünk, és még egy kis Vörös tengeri pihenés is belefért ebbe az alig két hétbe.Köszönöm az útitársaknak, hogy ilyen intelligens, kellemes embereket ismerhettem meg! Remélem, minél többen választják úticélnak ezt a sokszínű országot, hiszen nagyon nagy szeretettel és féltő gondoskodással várnak minket!

2013. március 29. péntek, 21:46

Horváth Attila

Régen kiváncsiak voltunk Egyiptomra, most sikerült eljutni a feleségemmel. Csodás 12 napot töltöttünk el a Hatsepszut fantázianevű kiránduláson. Jó volt a szervezés, köszönet az idegenvezetőinknek (Assuán-Nílus Andi, Kairo Mariann és Hussein). Kedvesek segítőkészek voltak, sok újat hallottunk a kulturáról (Hussein teljesen egyiptomi létére igen jól beszéli a magyart). Lenyűgözőek voltak a piramisok és az ókor egyéb fennmaradt emlékei (Abu Simbel, Memnon kolosszusok, Királyok völgye stb.). Az ellátás végig kitűnő volt, a sokak által rettegett hamenés is elkerült minket, pedig -őszintén szólva- az utolsó napokban már nemcsak fogat mostam, de ittam is a csapvizet :). Már 6 napja itthon vagyunk az europai télben, és még szebbek az emlékek (noha a helyszinen is mesés volt minden). Az utolsó 3 nap a Vörös tenger partján szintén nagyszerű volt. Köszönet az Insight Toursnak a utazásért! További jó munkát és sok utast kívánok egyrészt az irodának, másrészt az egyiptomiaknak!!

2013. március 28. csütörtök, 20:13

Nagy Szilvi

Régóta készültem Egyiptom földjére és most végre megvalósult az álmom és nem is akárhogyan! Csodálatos szervezésben, odafigyelésben volt részünk, minden gördülékenyen ment, pedig nem volt kis létszámú a csapatunk. Köszönöm az élményeket, hogy élőben láthattam mindazt, amit eddig csak fényképeken vagy filmeken. Úgy érzem visszatérek még Egyiptomba és akkor is az Insight Tours szervezése által. Nagyon köszönöm ezt a felejthetetlen utazást!

2013. március 26. kedd, 18:32

Aradi Lajos

Fantasztikus élményeket nyújtó egyiptomi utunk volt március elején az irodának köszönhetően! Tökéletes szervezés Kairótól Asszuánig és vissza... Idegenvezetőnk, Andi, lelkesedése, felkészültsége, megoldó képessége brilliáns és még papiruszt is tud gyártani :)

Mustafa, Mohamed és a többiek munkája, segítsége az egész csoport gondtalan élménygyűjtését szolgálta, köszönjük!

Ha Egyiptom, akkor Insight Tours! :)

2013. március 26. kedd, 15:01

Tánczos Hajnalka

A március eleji Egyiptomi kirándulás résztvevőjeként köszönetemet és elismerésemet szeretném kifejezni az út szervezésért és a lebonyolításáért. A programok és az ellátás magas szinvonaláért. Csodálatos élményekkel lettem gazdagabb. és jószívvel gondolok vissza az útra. Másoknak is bátran ajánlom ezt az irodát. További jó munkát, és sok utast kívánok.Smile   

2013. március 26. kedd, 13:03

Dr Sandor Noemi

Felejthetetlen elmeny volt az egyiptomi utunk marcius elejen, Andrea felkeszultsege es lelkesedese mindenkit magaval ragadott.

Koszonjuk Musztafa gordulekeny szervezeset,ertekes kiegeszito ismeretet. Koszonjuk a szereto gondoskodast es a csodalatos utat.

Oszinte szivvel mindenkinek javasolom az utazasi irodat.

Dr Sandor Noemi

2013. március 23. szombat, 11:02

Kismartoni Tunde

Csodalatos 9 napos egyiptomi utunkat felejthetetlenne tette a gondos es magas szinvonalu szervezes! Rengeteget tanultunk es rengeteget lattunk, Andika ertekes es elvezetes vezeteset kulon koszonjuk. Sok szeretettel gondolunk mindenkire es gratulalunk az irodanak a szervezesert!! Kismartoni Tunde,Feri,Lea

2013. március 23. szombat, 08:09

Két Hollós könyvesbolt és csapata - 57 f...

Mivel mindenki előttünk már leírta azt a sok jót, amit az Iroda jóvoltából átélhettünk egyiptomban, így nekünk nem maradt más hátra minthogy fokozzuk a már leírtakat... :)

9 nap Egyiptomban és minden percében éreztük a gondokodást amit az iroda munkatársai nyújtottak számunkra. elképesztő felkészültséggel, a felmerülő problémák (valaki megmászta a tiltások ellenére közülünk a Nagy Piramist) azonnali, emberi módon való kezelésével mindenki elismerését kivívta az Insight Tours.

A szállodákban valószínűleg a fáraók lakhattak, mert az ottani ellátás egyenesen királyi volt. Ugyanígy a hajó út egésze során. Minden gördülékenyen már-már zavarba ejtően hibátlanul ment végbe egész kinttartózkodásunk alatt.

Andi szakmai felkészültsége és nyitottsága példaértékű lehetne minden idegenvezető számára.

Az egész út során éreztük egy biztos háttérember folyamatos tevékenységét, hogy mi végig jólérezzük magunkat. Musztafa az iroda tulajdonosának a legnagyobb elismerésünk dukál, hiszen mindvégig az ő munkája volt a folyamatosság és az idő jó beosztása.

És aki olvassa ezeket a sorokat... higyje el, hogy nem akármilyen élmény a sok-sok látnivalón kívül, a lemenő napfényben fürödni egy óriási medencében a Nílus partján... :)

Szívből ajánljuk mindenkinek az Insight Tours bármilyen programját, mert tudjuk hogy mindenkinek ugyanezt a magasszínvonalú ellátást fogják kapni, bárhol a világon, ha velük utaznak!

2013. március 16. szombat, 14:40

István

Szeretnék köszönetet mondani az iroda minden munkatársának ezért a felejthetetlen 5 napért, amit Asszuánban töltöttünk, házassági évfordulónkat ünnepelve. Alaposan körbejártuk a várost, úgymint: Elefantine, Kitchener sziget, obeliszk, Philae, Abu Szimbel, bazár, nemesek sírjai, felukka... Csak ajánlani tudom mindenkinek az irodát. Maximálisan elégedettek voltunk az úttal és a helyi képviselővel ("csupamosoly Mahmud") egyaránt.

 

Nóra és István

2013. március 14. csütörtök, 11:47

Punok Angéla-Fecske Attila

Ezer köszönet és örök hála mindenkinek, akikkel az utunk előkészítése és lebonyolítása kapcsán találkoztunk!

Az itteni kolléganők kedvessége, türelme, mindenre kiterjedő figyelme gördülékennyé tette az ügyintézést, minden kérdésünkre választ kaptunk és magabiztosan vágtunk neki a cseppet sem kis útnak.

A gép landolása után pedig tenyerükre vettek minket az istenek, azaz a helyi kollégák: magyarul, angolul, németül beszéltünk, de az igazi nyelv a szív nyelve volt... Ennyi kedvességet és mosolyt már nagyon régen éltünk át. Csak köszönni tudjuk és remélhetjük csupán, hogy sikerült méltóvá válni erre a nagy tiszteletre és szeretetre.

Andit, a felkészült idegenvezetőt, a csupa jókedv, csupa mosoly tanárnőt mint valami kincset kell értékelnie mindenkinek, aki csak találkozik vele. Érthetően, érdekesen mesélt mindenről, és az utolsó nap végére többet tanultunk erről a korszakról, mint az összes iskolánkban. Így kell kérem "nem középiskolás fokon tanítani"!
Luxorban Khairy volt a német nyelvű idegenvezetőnk: történész lelkesedése, a részletek iránti érzékenysége szintén varázslatos volt. Olyan tiszteletet és csodálatot érez az ókori építmények iránt, melyet talán csak egy egyiptomi ember érezhet: érzékenységgel, csodálattal, pátosszal és némi büszkeséggel megfűszerezve.

Hurghadai pár napos pihenésünk is a kényeztetésről, a finom étkekről szólt: köszönet a szálloda ajánlásáért.

Szívünk minden melegével köszönetet mondunk mindenkinek, akikkel e hét kapcsán találkoztunk, akik segítették minden lépésünket. Soha nem feledjük el, s kedves barátainknak is elmeséljük.

Amint tehetjük, újra utazunk, s csakis az Insight Tours-sal!

 

Angéla és Attila

 

 

 

2013. február 17. vasárnap, 13:44

Éva és Péter

 

Köszönjük szépen az iroda munkatársainak a segítségüket és a hozzáállásukat, nagyon sok szép emlékkel gazdagodtunk. Külön köszönjük Andinak, hogy - bár csak ketten voltunk a 02.01-es Kairoi programmnál- mégis a tudása legjavát adta. Az irodát, szervezettsége, hozáállása felkészülése miatt ajánlani fogjuk mindenkinek. VMÉ és VP

2013. február 07. csütörtök, 19:40

László

Január 1-8. között vettünk részt a Kleopátra II körutazáson. A nagy élményt, amelyet a történelmi helyek és műemlékek látogatása jelentette, rendkívül kellemessé és emlékezetessé tette a tökéletes szervezés, a szállodai elhelyezés, a transzferek óramű pontosságú lebonyolítása. Attól a pillanattól kezdve, hogy landolt a gépünk Kairó repülőterén, az Insight Tours munkatársai szinte a tenyerükön hordoztak bennünket, kitüntető figyelmességgel és udvariassággal viseltettek irántunk. Külön kiemelném Kairóban Andi nevű idegenvezetőnk felkészültségét és mindenre kiterjedő figyelmét, valamint az Asszuán-Luxor útszakaszon Hoszén (fonetikusan, mert a nevet leírva nem láttam) nevű egyiptomi, a magyar nyelvet kitűnően beszélő munkatársuk nagyszerű teljesítményét. Ugyanez vonatkozik a többi helyi munkatársukra, akiknek a nevét nem volt alkalmunk megismerni. Mindent összevetve nagyszerű élményben volt részünk, és az ár/értk arányt is kiválónak találtuk. Köszönjük, és másoknak is lelkesen fogjuk ajánlani utazási irodájuk szolgáltatásait.

László

2013. január 10. csütörtök, 20:42

Éva

Dec. 28. és jan. 1-je között vettem részt a férjemmel Keopsz  nevű hosszú hétvégés programjukon. Mindennel nagyon elégedettek voltunk,a rövid időt maximálisan sikerült tartalmassá és felejthetetlenné tenni. A fakultatív programok (Szakkara-Memphisz, esti sétahajózás a Níluson, Alexandria) nagyszerű élményt nyújtottak.Külön szeretném kiemelni idegenvezetőnk, Andi munkáját, aki rendkívül felkészülten, lelkesen, szeretettel kalauzolt bennünket. Az irodát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki színvonalas egyiptomi utazásra vágyik!Köszönettel és üdvözlettel: Éva és Laci

2013. január 10. csütörtök, 16:40

Buzás Aida

Kedves Insight Tours Iroda!

November 9-től voltunk a Szfinx programon férjemmel Egyiptomban. Csodálatos egy hetünk volt  az Önök szervezésében.Az idegenvezetők fantasztikusak voltak, Ámin, Norbi és Crocodille.Mindenki mindent megmutatott és nagyon kedves volt. Az utazások is zökkeneőmentesen, kellemesen teltek , a szállodák szuperek voltak!

És mellesleg Egyiptom is egy csoda!

További jó munkást, sok sikert kívánok!

Köszönettel: Buzás Aida

2012. november 22. csütörtök, 08:06

Bóta Aranka

Kedves Insight Tours Iroda!

2012.november 2-9 között az Önök szervezésében a Siesta I. program keretében csodálatos hetet töltöttünk Egyiptomban. Az iroda Bp-i dolgozói /elsősorban Hartyáni Barbara/, kairói, luxori és hurghadai idegenvezetőink nálam jelesre vizsgáztak. Az utazás szervezése tökéletes volt. 

Minden ismerősömnek, aki Egyiptomba készül ajánlani fogom az utazási irodát.

Őszinte köszönet az iroda valamennyi dolgozójának! További sikereket és eredményes utazásszervezést  kívánunk!

Aranka és János

2012. november 13. kedd, 12:43

Sárközi Bernadett

Kedves Insight Tours!

 

Csodálatos hetet töltöttünk Egyiptomban irodájuknak köszönhetően! A reptéri fogadtatásunk ill. "búcsúztatásunk" tökéletes volt! Ezért külön köszönetet érdemel Emad kollégájuk, aki gyors ügyintézéssel (ezzel megkímélve minket sok idegeskedéstől, várakozástól és bosszúságtól), kedvességgel, közvetlenséggel és már azt kell mondjuk, hogy barátsággal fogadott minket és búcsúzott is el tőlünk. Külön köszönetet érdemel még Andi is, aki maximális teljesítményt nyújtott idegenvezetőként Kairóban. vele tényleg élmény volt megismerni a piramisokat és a múzeumi kincseket! De a legnagyobb köszönetet Anett felé szeretnénk intézni, aki már hónapokkal az indulásunk előtt folyamatosan tájékoztatott minket mindenről. Számtalan, megszámlálhatatlan kérdésünkre mindig és mindenkor készségesen válaszolt ill. akármi problémánk volt rögtön intézkedett - még Egyiptomi tartózkodásunk alatt is! Szóval ilyen kedves, közvetlen, családias csapattal még nem igazán találkoztunk (holott már nem most utaztunk először utazási irodával...). Nemhiába ez az iroda szlogenje, hogy: "...Ahol Ön valóban Vendég!". Ez így is volt, tényleg vendégnek éreztünk magunkat! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudjuk az irodát! Jövőre is valószínű Egyiptom lesz az uticél és csak az INSIGHT TOURSSAL! ;-)

Mégegyszer köszönet minden kollégájuknak, jövőre találkozunk! ;-) Addig is sok utast kívánunk Önöknek! :-)

Üdvözlettel és barátsággal: Sárközi Bernadett & Nagy Tibor

2012. október 20. szombat, 09:49

Szegő Júlia

Fantasztikus véleményeket olvasok az iroda teljesítményéről! Én már voltam Egyiptomban, de most szeretnék elmenni az Insight szervezésében a "Núbia" elnevezésű körútjukra, mert az olyan helyekre visz, amit más nem szervez. Mivel egyedül nem szívesen utazom, utitársat keresek egy október végén induló útjukra.Ha valaki csatlakozna, kérem keressen a szegojulia@gmail.com címen!

2012. augusztus 08. szerda, 10:15

Horváth Nándor

Kedves Insight Tours Utazási Iroda !

A múlt pénteken (20120601) érkeztünk haza a Szfinx nevű programról, amely ki volt bővítve 4 fakultatív programmal.

Feleségemmel közössen kijelentjük, hogy életünk legszebb és legjobb nyaralásán vettünk részt az Önök jóvoltából. Igaz Európát először hagytuk el, de 28 éve túramotorozunk együtt  Európában. Most a feleségem születésnapját és a 25 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük evvel az úttal.

Ezt a hallatlan figyelmességet, kiszolgálást, programszervezést, nem is tudom megfelelően szavakba önteni. Az egész csapatuk (mind Magyarországon, mind Egyiptomban) igazán kíváló munkát végzett minden téren. A szállásaink, utazásaink, abszolút problémamentes és szuper minőségüek voltak. Nem kívánok egy idegenvezetőt sem kiemelni mert mindegyikük 5******-ot érdemel és természetesen, nem utolsó sorban, az autóvezetők, ügyintézők és a kisérők is. Én úgy érzem, hogy sok új barátot szereztünk Egyiptomban.

Az ételek, italok kíválóak. Igaz, óvatosságból figyelmeztettek, hogy mit és hogyan együnk-igyunk (az eltérő éghajlat miatt). De én a tipikus "Magyar-gyerek" heveséggel végigettem-ittam mindent, problémák nélkül (a Vörör-tenger tényleg nagyon sósLaughing, s nem értem utól a halacskákat!).

Mégegyszer (de nem lehet elégszer), nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent, s kérjük, hogy ezt tolmácsolják az Egyiptomi kollegáiknak és mindazoknak akik hozzájárultak felhőtlen nyaralásunkhoz, a teljesség igénye nélkül (a memóriám zavara) : Ramy, Sedír, Mária, Omar, Emad, Mohamed, Mahmoud és még sokan mások.

Zsuzsi & Nándi

2012. június 04. hétfő, 16:06

Gyimesi Áron

Az nem volt kétséges, hogy profi utazási irodával utazunk. Már idehaza is biztosak voltunk benne, hogy jól választottunk. Azonban ez eltöltött egy hét során kiderült, hogy az Insight Tours csapata alapos, pontos, barátságos és rettentő figyelmes. Optimális programot kaptunk, sok személyre szabott kedvességgel. Köszönjük szépen. Mónika, Áron

 

2012. május 20. vasárnap, 10:06

Domány Erdélyi Ibolya

Kedves Insight Tours!

Május 1-től 8-ig csodálatos hetet töltöttünk el Egyiptomban a Kleopátra II körúton.Habár az egész utat e-mailen keresztül rendeztük Szerbiából, utazásunkat Irodájuk tökéletesen megszervezte.

Az egyiptomi ellátást és idegenvezetést csak dícsérni tudjuk, vezetőink maximális felkészültségről és segítőkészségről tanúskodtak. Külön kiemelnénk AMIN udvariasságát, kedvességét, emberségét.

Mindenkinek ajánlani tudjuk Irodájukat.

Köszönet a felejthetetlen élményekért

Ibolya és Klára

 

2012. május 15. kedd, 16:46

Pintz Gábor

 

Kedves Insighttours!

A múlt héten a lányommal a Szfinx programon vettem részt. A szervezés tökéletes volt, nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Külön ki szeretném emelni kairói idegenvezetőnk, Amin kiemelkedő színvonalú vezetését.

Üdvözlettel

Pintz Gábor

2012. május 09. szerda, 07:06

Pesti Gábor és családja

Tisztelt Utazási Iroda!

2011. év december hónap 20. napjától december hó 30.napjáig vettünk részt az Insight Tours szervezésében egy Kairó-Asszuán-Luxor-Hurghada körutazáson. A szervezés kitűnő volt: minden program a megbeszélt időpontban kezdődött, az idegenvezetők udvarisasak és készségesek voltak. Szeretnénk kiemelni a kairói és a luxori hajóútig minket kísérő tolmács - AMIN - rendkívüli felkészültségét, dcséretes magyar nyelvtudását  és azt az alázatosságot, mellyel munkáját ellátta. Arab kötődése révén tolmácsolásában még hitelesebben élhettük át az ókori történelmet. Köszönjük!

2012. január 02. hétfő, 20:45

Mészáros Márta

Évek óta szervezek non profit módon külföldi utazásokat kollegáimnak. Az idei, Egyiptomba szervezett útra 70 fős tanári csoport gyűlt össze. Tudtam, hogy Egyiptomba utazási iroda segítségével tudunk csak elmenni, ezért több egyiptomi utazási irodával vettem fel a kapcsolatot, hogy minél olcsóbb legyen az út, amit megterveztem. Nem gondoltam, hogy végül egy magyarországi utazási irodánál találom meg a legkedvezőbb ajánlatot mind az utazást, szállást, ellátást, mind az anyagi feltételeket illetően, a sors ugyanis az Insight Tourshoz vezetett. Hasonló árért magasabb szintű ellátást kaptunk, és a vonatozást, buszozást  belső repülőutak helyettesítették. És valóban, a magyar tanári fizetésünkből luxus színvonalon utazhattunk, igényes szállodákban és 5 *-os hajón laktunk, remek és változatos ellátásban volt részünk, időben várt minket a kishajó, a felukka, a konflis, kedvesek, vendégszeretőek voltak egyiptomi idegenvezetőink, mindent megtettek a kényelmünkért és azért, hogy jól érezzük magunkat. Készségesek voltak a budapesti ügyintézők, a sokadik email-re is kedvesen és azonnal válaszoltak.

A politikai feszültségekből semmit nem érzékeltünk, velünk mindenki barátságosan viselkedett, semmilyen kellemetlen helyzettel nem találkoztunk. Azt láttuk, hogy Egyiptom megbecsüli a turistákat, idegenvezetőink nagy gondot fordítottak a biztonságunkra, és azt tapasztaltuk, hogy a sajnálatos társadalmi problémák ellenére turistaként most is meg lehet csodálni mindazt a fantasztikus történelmi kincset, amit Egyiptom kínál az utazó számára.

Köszönet és hála az Insight Toursnak!

2011. november 28. hétfő, 14:57

Fáczán Zoltán


Tisztelt Insight Tours!

Két hete, 2011.10.28-11-07-i időszakban az Önök szervezésében Egyiptomban egy körutazáson vettem részt.

Az utazásra beszervezett utasok magyar részről, elsősorban M. Márta Tanár nőnek volt köszönhető, aki már hónapokkal előtte e-mailekkel adta az információkat a 69 utasnak, akiknek közel a felét nem is ismerte. Nem kis teljesítmény.

A magyar nyelvű teljes körű, precíz és maximális történelmi idegenvezetést pedig fia, Márk bonyolította, aki a legapróbb információkat is megosztotta a csoporttal az egyiptomi kultúrából. Csak elismerni és gratulálni tudok Mártának és Márknak.

Már sok hasonló körúton volt alkalmam utazni, de ez az út a legszebbek  közé tartozik.

Néhány gondolatban szeretnék reagálni a szervezéssel kapcsolatban.

Több arab országban jártam már  különböző szervezésekben. Mondhatni nem csak turista szemmel néztem a lebonyolítást. Tisztában vagyok azzal, hogy mikre kell figyelni egy utazásnál, és hogy milyen pozitív, vagy veszélyes tényezők játszhatnak szerepet egy ilyen úton.

A látnivaló, különös volt és csodálatos. Egyiptom, mint az egyik legősibb ország, rengeteg történelmi látnivalóval ajándékozott meg bennünket. Azonban a teljesen más, általunk nem, vagy kevésbé ismert arab kultúrában nem tudtunk volna olyan „biztonsággal, élvezettel” utazni, ha nem lett volna tökéletesen megszervezve szinte minden lépésünk. Ezt Önöknek és munkatársaiknak köszönhetjük elsősorban.

2011. november 25. péntek, 16:09

Fáczán Zoltán

Cairóban, Salam és Ahmed urak, majd Asszuántól Luxorig Imad úr, aki maximális történelem tudásával és Egyiptomról szóló információkkal látott el bennünket. A cairói hotelban, egy munkatársuk még egy híres Demjén Ferenc dallal is kedveskedett a vacsoránál.

Szeretném kiemelni, Ahmed Abou Senna urat, aki az egész utazás időtartama alatt (10nap) maximális odaadással vezette a csoportot.

Szeretném megjegyezni, hogy a munkatársak mind szervezőkészségben, türelemben, odaadásban, toleranciában, viselkedésben, sőt, a mindig elegáns ruházatban is maximálisan képviselték az Insight Tours utazási irodát és segítették az utasokat, hogy mindenki jól érezhesse magát.

Ahmed Abou Senna Úr oly annyira segítőkész volt, hogy mindenhová kísérte az utasokat szinte 24órában, féltve ezzel az utasok épségét, az esetlegesen veszélyes helyeken. Praktikus információkkal segítette a vásárlásokat, a kalauzolást és fogta össze mind a 69utast. Esetleges vitákba, veszekedésekbe is belement, ha netán „becsapták” volna néhány helyen az utasokat. Valóban nagyon-nagyon segítőkész volt.

Nekem még személyesen is segített a cairói- és a hurghadai barátaimmal való személyes találkozásban is, amit ezúton is köszönök.(Sukran aui!)

Tisztelt Insight Tours Vezetés!

Önök, az utazás megszervezésében, munkatársaik pedig a körutazás lebonyolításban, nálam jelesre vizsgáztak. Igazi Vendégnek éreztem magam.

Köszönöm Önöknek, és Gratulálok.

Irodájukat, másnak is fogom ajánlani.

2011. november 25. péntek, 16:11

Ildikó


Kedves Insight Tours!


Felejthetetlen 1 hetet töltöttünk Egyiptomban, Hurghadában, amit nagyon köszönünk a szervezésnek! A szálloda meseszép volt, Premier Romance. Az ételek, italok változatosak, és nagyon finomak voltak, a szálloda tiszta, igényes, a személyzet tisztelettudó, egyszóval minden tökéletes volt! Smile Egy napos luxori, illetve egy napos hajókiránduláson is részt vettünk. Az idegenvezetőnk végtelenül segítőkész, és kedves volt hozzánk, ebben sem lehetett hibát találni! Összegezve az egy hetet, ha lehet pár mondatban, minden csodálatos volt, bárkinek ajánlom a szállodát, és természetesen az Insight Tours-t is! Nagyon köszönünk mindent! Smile


További sok sikert kívánunk!

2011. november 24. csütörtök, 10:44

Ilona

Október 21-28-ig nyaraltunk Hurgadán  a Premier Romance szállodában az INSIGHT TOURS szervezésében. Már többször utaztunk ezzel az irodával, minden alkalommal tökéletes kiszolgálásban volt részünk. CSODÁLATOS, FÉNYŰZŐ egy hét volt, amit az iroda Facebook oldalára feltöltött képek  tanúsítanak.   A szálloda magas szintű kiszolgálást nyújtott. Elegáns, tiszta, kitűnő ételek, hibátlan kiszolgálás. A tengerpart fantasztikus, a személyzet profi.                                   
Ajánlom mindenkinek ezt a szállodát, aki kifejezetten pihenni vágyik. Az irodát pedig mindenkinek, mert itt az UTAS VALÓBAN VENDÉG!


2011. november 16. szerda, 13:00

Margit

2011. október 28. és november 7. között vettem részt egy fantasztikus egyiptomi körutazáson az Insight Tours szervezésében. Sokat utazom, de ez volt az első európán kívüli kirándulásom. Minden vágyam valóra vált: felejthetetlen élmény volt a valóságban is látni a piramisokat, a Nagy Szfinxet, a szakkarai masztabákat, Edfu, Kom Ombo, Dendara, Karnak, Luxor és Abu Szimbel templomait, a Királyok Völgyét, a fáraósírokat. Persze, nem csak "képeskönyv utazás" volt ez. Nagyszerű idegenvezetőnk, AHMED gondoskodott arról, hogy fogalmat alkossunk magunknak az egyiptomi ember vendégszeretetéről, gondoskodó barátságáról, s tette mindezt akkor is, amikor, bizony, mi, lassú járású magyar teknősbékák le-lemaradoztunk, elbámészkodtunk, elveszítettünk valamit, néha magunkat -- szóval olykor nem kis gondot okoztunk neki. Remélem, kipiheni magát és ezután nem megy el autószerelőnek idegenvezető helyett... Jártunkban-keltünkben bepillantást nyertünk a való életbe is, hiszen nem csak a hivatalos és kötelező turistaösvényeken haladtunk A 11 nap alatt: utaztunk repülőn, buszon, sivatagi konvojban, luxushajón a Níluson (nyaltuk is a tíz ujjunkat!), búvárhajón, felukkán, dzsipen a kősivatagban, lovaskocsin (=fiáker Edfuban) és természetesen teveháton. Amióta hazaértünk, egyfolytában azon jár az eszem, hogyan is intézhetném úgy az életemet, hogy ismét visszatérjek, elbolyongjak a kaotikus és mégis gyönyörű Kairóban, még egyszer lássam a felukkák vitorláit az asszuáni Nílus-parton... Lehet, hogy ezután csak Egyiptomban fogok nyaralni??? Köszönöm, AHMED, köszönöm, Insight Tours!

2011. november 16. szerda, 09:06

Laci és Zita

11 napot töltöttünk Egyiptomban az Insight Tours szervezésében.  Csoportunknak élménydús, nagyon gazdag programot állítottak össze. Utaztatásunk, szállásaink kiválóak voltak. Állandó kísérőnk Ahmed, idegenvezetőnek született, végtelenül türelmes, segítőkész kedves volt velünk. Mindenkinek szívből ajánljuk, látogasson el Egyiptomba az Insight Tours szervezésében. Laughing

KÖSZÖNJÜK A  FELEDHETETLEN ÉLMÉNYEKET!!

2011. november 15. kedd, 09:21

Ilona

Először két évvel ezelőtt vettem részt egy rövid kairói utazáson az Insight Tours szervezésében. Remekül éreztem magam akkor is. Vezetőink figyelemmel, szeretettel gondoskodtak rólunk, igaz akkor csak 6 főböl állt a csoportunk. Hazatérve, csak kellemes élményekkel gazdagodva tudtam, hogy alkalom adtán Egyiptomba csak az Insight Tours-szal fogok utazni.

Idén október 28- november 7-ig szerencsém volt egy nagyon gazdag körutazáson résztvenni 70-ed magammal. A nagy létszám és a folyamatosan változó helyszínek mellett ugyanazt a szerető és figyelmes gondoskodást tapasztaltam, mint két évvel ezelőtt. Csodálatos helyeket látogattunk meg, de mindenhol minden olajozottan zajlott ezzel a hatalmas csapattal. Utolsó nap az úton résztvevő kis csapatunk abban állapodott meg, hogy most haza szaladunk kicsit megölelni az otthonmaradottakat, aztán boldogan indulnánk vissza újra Egyiptom mesés tájaira, csodálatos kincsei közé, Achmed gondoskodó szárnyai alá, aki igazán érzékeny, mindenre figyelő kísérőnk volt.

Itthon sokan kérdezik, hogy mi tetszett legjobban. Gíza, Szakkara piramisai, a 4500 éves masztabák ámulatba ejtő domborművei, a Napbárka? Abu Szimbel, Edfu, Karnak, Luxor, Phiale, Kom Ombó lenyűgöző templomai? A hihetetlenül gazdagon díszített királysírok? A napfelkelte a szaharában, vagy a Nílus? A sziklasasivatag, vagy a korall zátonyok? Nem tudom. Mind, mind felejthetetlen és fantasztikus élményt nyújtottak, amit zavartalanul élvezhettünk ezen a jól szervezett utazáson.

Köszönettel tartozom minden szervezőnek és résztvevőnek a páratlan élményért!

2011. november 14. hétfő, 08:09

Kiss Györgyi

2011.10.28-11.07-ig voltunk egy 70 fő csoporttal Egyiptomban.

Életem legszebb útja volt. Fantasztikus építményeket láttunk!

Nagyon jól éreztem magam. Jó helyeken szálltunk meg.

Az idegenvezető fantasztikus volt, mindent elintézet, minden kívánságunkat teljesítette a kinti kollégái is 100%-os teljesítményt nyújtottak!

Mindenkine bátran ajánlom az irodát!!!!!

Nem fognak csalódni!

Köszönöm Insight Tours.

Györgyi

2011. november 14. hétfő, 07:32

Márk

Az Insight Tours által szervezett utazásról csak a legnagyobb elismeréssel tudok nyilatkozni. Az iroda munkatársai és az idegenvezetők (különösen Ahmed) mindent megtettek az utasok kényelmének és elégedettségének érdekében. Hálás köszönet a csodálatos élményekért, kiváló ellátásért és a gördülékeny szervezésért. Remélem lesz még alkalmam velük utazni! Cool


2011. november 13. vasárnap, 13:32

Takács László

Okt. 28-tól nov 7-ig voltunk egy egyiptomi körúton és ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Insight tours szervezőinek a sok szépségért és a jó szervezésért.


Üdvözlettel


Takács László

2011. november 11. péntek, 07:41

Lamberger Galina

Kedves Insight Tours! Életem legjobb utazását köszönhetem Önöknek! 70 fős csoportunknak olyan hihetelen kényeztetésben és odafigyelésben volt része, amit elképzeni sem tudtam....Kísérőnk, Ahmed fantasztikus, a "kötelezőn" messze túlmutató, baráti törődése melegséggel tölti el a szívem és hálával gondolok rá!

2011. november 10. csütörtök, 05:49

József

Csodálatos egyiptomi utazásban volt részem! Mindenkinek ajánlom az Insight tours utazási irodát.

2011. október 09. vasárnap, 13:59

D.Bori

2011.09.13-án indultam Egyiptomba, mivel egyedül mentem voltak kétségeim, de jelentem minden remekül alakult. A társaság kiváló volt, az idegenvezetőink  pedig  magasan képzett és minden kíváncsiságot kielégítő ismerettel rendelkező lelkiismeretes emberek, akiket nem is idegenvezetőknek titulálnék inkább barátnak, mert  nagyon közvetlen és barátságos az egész csapat. Köszönet az itthoni és a kinti csapatnak, és remélem élhetek azzal a jogos fenyegetéssel, hogy visszatérek még :), de csak ezzel az irodával mozdulok ki  bármerre is vigyen az utam! Mégegyszer köszönet a korrekt és pontos munkavégzésért! Fényképeket is  töltök majd fel :))


2011. október 05. szerda, 13:16

Heni

Szeptember 27-én érkeztünk haza Egyiptomból a Keopsz programról Édesanyámmal.

Mindnekinek csak ajánlani tudom. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenhol vártak minket. Szinte még le sem szálltunk a repülőről, máris megpillantottuk az INSIGHT TOURS táblát az idegenvezetőnél, aki már várt minket.

Köszönet a budapesti iroda csapatának, akik  minden kérdésemre válaszoltak! Kicsit aggódtunk az elején, hogy 2-en lányok megyünk Kairóba. De semmi kellemetlen dolgo nem történt. Tényleg csak pozitív!

Köszönet az idegenvezetőnek, AMIN-nak és a kísérőknek is! Készségesen álltak rendelkezésünkre, rugalmasak, segítőkészek voltak a fakultatív programok alatt is. Bármit kérdezhettünk válaszoltak. Így közelebbről is megismerhettük az egyiptomi életet, mindennapokat.

Már tervezzük, hogy tavasszal visszatérünk, rabul ejtett Egyiptom varázsa. Már alig várom! :)2011. szeptember 29. csütörtök, 10:43

Ildi és Péter

szeptember 18.-án jöttünk haza.
Csodálatos élményekben volt részünk. A 3 éj Kairó, 3 éj nílusi hajóút, 1 éj Luxor, 5 éj Sharm El Sheikh. Minden fakultatív programban részt vettünk, ami belefért. Nagyon megérte. Volt amiről csak a helyszínen hallottunk. A közbiztonság remek volt mindenhol. Nagyon figyeltek ránk, de érzed az embereken is, hogy örülnek Neked.
Kiemelkedett AMIN KAMAL idegenvezetése és figyelmessége a hajóutunkon. Sóhajtottunk valamit és már szervezte is a programot vagy teljesítette az óhajunkat.
A szálláshelyek tiszták és szépek voltak és mindenhol nagyon -nagyon kedvesek!!!
Köszönjük!!!

2011. szeptember 19. hétfő, 10:12

Gabi és István

Észrevételek egyiptomi utazásunkról

Június végétől 13 napos, nílusi hajóúttal kombinált utazáson vettünk részt az Insight Tours szervezésében. Három éjszakát Kairóban, három éjszakát hajón, egy éjszakát Luxorban és öt éjszakát tengerparti szállodában töltöttünk.
A körút teljes ideje alatt – nyolc nap – angol nyelven beszélő idegenvezetők és magyarul is beszélő csoportkísérő tolmács volt velünk. Mindenhol vártak a repülőtéren, elkísértek a szállodákba, intézték a „becsekkolásokat” és mindent ami kellett. Mindenhez rugalmasan és a legnagyobb segítőkészséggel álltak rendelkezésünkre.
A kirándulások alatt igyekeztek mindent megmutatni nekünk és magyarul is minden részletre kiterjedő idegenvezetést biztosítani. Nem sürgettek, nem kellett állandóan az órát nézni.
Kairóban Mohamed, Asszuánban, a hajón és Luxorban Emad, a teljes körút alatt pedig végig, magyarul is beszélő kísérőnk, Amin voltak segítségünkre. Minden tekintetben a legnagyobb elismeréssel beszélhetünk róluk és mondunk köszönetet odaadó, lelkiismeretes és magas szakmai hozzáértéssel végzett munkájukért!
Egyúttal szeretnénk kifejezni köszönetünket az utazási irodának is ezért a minden igényt kielégítő, nagyon magas színvonalú szolgáltatásért amiben részünk lehetett.
Kívánunk Önöknek további sok sikert és sok olyan elégedett utast, mint mi vagyunk.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Gabi és István

2011. július 21. csütörtök, 12:41

T. Zsuzsa

Kedves Insight Tours,már a tavaly márciusi utazásunk után köszönetet készültem mondani a felejthetetlen napokért,a szeretettel teli profi gondoskodásért/Szabolcsnak,
idegenvezetőnknek, az itthoni és kinti iroda minden munkatársának/ Természetes volt, hogy a fiamék idén febr.1-én csakis ezzel az irodával utaznak.A sajnálatos események miatt ez az utazás veszélybe került,de Önök Musztafa úr és "irodai" családja a lehető legkorrektebb módon azonnal próbálták egy másik program felajánlásával segíteni a fiatalok kiutazását. Miután az események már ezt sem tették lehetővé, azonnal visszaadták a befizetett összeget.Példaértékű számunkra az az emberi hozzáállás /már-már barátság/ amivel minden problémát igyekeztek megoldani.Köszönet mindenkinek, külön Petrának a sok szervezésért.

2011. február 04. péntek, 21:42

Jurics Edit

Mi most érkeztünk meg Egyiptomból ahol csodálatos élményekben volt részünk. A helyi magyar idegenvezető Szabolcs, és az iroda arab munkatársai mindent elkövettek annak érdekében, hogy a kialakult helyzet ellenére a programokat minél gazdagabban és minél nagyobb biztonsággal megoldják számunkra. Egyetlen percig nem hagytak magunkra, amit lehetett megnéztünk, miközben minden helyi információnak is a birtokában voltunk. A hazarepülés volt a legnehezebb ügy, de Luxorban Musztafa addig nem hagyott ott minket amíg a beszálló kártya a kezünkben nem volt. (Más kérdés, hogy a sztrájk miatt nem volt hova beszállni, de végül minden megoldódott.) Köszönet az iroda vezetőjének, aki plusz programmal kompenzálta, hogy Kairóban nem csavaroghattunk és köszönet az aggódó családtagok pontos tájékoztatásáért is. Összességében nagyon szép és jó volt az út, gazdag a program, pontosak a kisbuszok, fentiek miatt pedig mindenkinek ajánlom, hogy ha lehet már menni ne hagyják ki Egyiptomot és ezzel az irodával menjenek.

2011. február 03. csütörtök, 11:46

Zs. Judit

Sajnos az Egyptomi események miatt a kőrutazásunk meghiusult! HÁLÁS KÖSZÖNET az utazási iroda HIHETETLEN korrekt ügyintézésének. A befizetett összeget azonnal kézpénzben visszaadta és még Ők kértek elnézést a kellemetlenségért. Alig várjuk, hogy rendeződjenek a kinti események, és irány Egyipton és csak ezzel az utazási irodával!!

2011. január 31. hétfő, 17:48

Potzmann János fotóművész

Kedves Insight Tours!
Nagyon készültünk az Egyiptomi útra.
40 éves házassági évfordulónkat és születésnapot ünnepeltünk volna Egyiptomban.
Az iroda készséges munkatársaival programokat állitottunk össze, könyveket, útleírásokat böngésztünk. Sajnos közbeszóltak a váratlan események. Szorongva hívtuk az irodát, mi lesz most, mit tegyünk.
Féltünk mi lesz a befizetett pénzzel az is elúszik az utazással együtt? Az iroda tulajdonosa megnyugtatott visszakapjuk a teljes összeget, hisz rajtuk ill. rajtunk kivüli események történtek. Igy is történt.
Töretlenül bízunk az irodában a korrekt kiszolgálásban és ha helyre áll a rend-remélhetőleg összel - akkor irány Egyiptom! Mégegyszer köszönjük az iroda korrekt ügyintézését.

2011. január 31. hétfő, 17:09

zsuzsay

Mint azt alant is többen írták, a télből elmenni a nyárba, már maga egy élmény.
Mi dec. 22-28 között jártunk Egyiptomban, pontosabban elindultunk felfedezni Núbiát, egy Nasszer tavi hajóúttal.
Azért esett az Insight tours utazási irodára a választásunk, mert más irodával ellentétben, ők fintorgás, zokszó és nyavalygás nélkül, a legnagyobb készségességgel és lelkesedéssel vállalták, hogy az általam elképzelt utat megszervezik, még 2 embernek is.
Karácsony a Nasszer tavon, ez volt a cél és életem talán legnagyszerűbb, legjobban szervezett és a legzökkenőmentesebb utazását hozta az Insight tours tető alá.
A karácsonyt a Prince Abbas nevű, a leírás szerint 5*-os, de szerintem kb. 7*-os hajón töltöttük, Abu Szimbel és Asszuán között hajókázva.
Útközben megnéztük Abu Szimbelt, szárazon és vízről is, részt vettünk hang- és fényjátékon szenteste; majd karácsony napjain Núbia megmentett templomait látogattuk meg: Amada, Derr és Pennut sírja; illetve Wadi-es-Seboua 3 templomát.
A hajóút előtt és után volt egy-egy röpke napunk Asszuánban, hogy megnézzük a Nubia múzeumot és résztvegyünk utolsó esténken egy hang- és fényjátékon Philae templománál.
MINDEN FANTASZTIKUS VOLT!
Legszívesebben már fordulnék is vissza! Ha valaki csatlakozna, írjon: zsuzsay@yahoo.com
Ajánlom mindenkinek, hogy induljon és fedezze fel Núbiát is Egyiptomban, ez fekete Afrika kapuja, élvezze Asszuán forgatagát, nézze meg a megmentett núbiai templomokat (összesen 23 templomot mentettek ki az elárasztódás elől; ebből az út során 11 látható, 2x3 műemlék csakis a hajóút keretében megközelíthető), vegyen részt egy Nasszer tavi hajóúton, ami a legtökéletesebb pihenés és kultúra egyben!
Irány Núbia! :)
zs

2011. január 06. csütörtök, 17:49

Éva és Miklós

Tisztelt Insight Tours!

Ezúton köszönjük meg Önöknek és munkatársaiknak a profin megszervezett 2010. dec.14-21 között indított Kleopátra II csodálatos utat, mely életünk egyik meghatározó élménye volt.

Csak felsőfokon lehet értékelni idegenvezetőnk BÁLINT SZABOLCS rendkivüli előadásmódját, felkészültségét, széleskörű tájékozottságát, ismeretanyagát, mely kíváló történelmi tudásáról tett tanúbizonyságot.

Kérem tolmácsolják köszönetünket az egyiptomi helyi idegenvezetőknek is, és nem utolsó sorban gépkocsivezetőnknek Mohamednek,aki udvarias,könnyed,fantasztikus gépkocsivezetésével kápráztatott el bennünket Kairó hatalmas forgatagában.

Gratulálunk a teljes csapatuk munkájához, további eredményeket, jó egészséget kívánunk!
Barátainknak is ajánlani fogjuk szolgáltatásaikat!

2011. január 05. szerda, 14:07

Edit és Kati/Imhotep program

Elmenni a télből a nyárba,már maga egy élmény! 
Ha ehhez társul egy jól szervezett program,akkor az már csúcs! 
Mindenkinek ajánlom a 11nap/10éjszakás utakat,mert így belefér szinte minden:Kairó, Alexandria/fakultatív/,Nílusi hajóút,Hurghada.A kairói Barceló Hotel gyönyörű és a piramisokhoz nagyon közel van. A hajónk az M/S Amarante vadi új,tágas kabinnal,remek esti programokkal és tündéri 
személyzettel. 
A hurghadai szálloda /Sea Gull/ tengerparti, 
csupa virág kerttel,homokos beach,bár, animátorok és sok-sok napsütés. 
Minden hotelben kultúrált éttermek,választékos ételek,figyelmes személyzet,tiszta szobák, mindennap tiszta törölközők és bájos figurák az ágyadon a törölközőből tekerve-csavarva. 
Az Insigh Tours szervezésében valóban vendég vagy,mert az összes belépőjegy benne van a befizetett részvételi díjban,a traszferek és kísérőink,idegenvezetőink mindíg pontosak,felkészültek,a fakultatív program ebéddel párosul. Örülök,hogy a sok egyiptomi ajánlat közül az Insight Tours-szal utaztunk. 
Kívánok még sok ilyen elégedett utast az irodának és munkatársainak,mint mi vagyunk. 
Egyébként is Egyiptomot egyszer látni kell és szerelmes leszel belé....! 
Melegszívű,mosolygós emberek,igazán sok látnivaló,jó kaják,finom gyümölcskoktélok, 
sisha/vizipipa/,stb...... 
Ajándék volt minden nap,amit eddig Egyiptomban töltöttünk.

2011. január 03. hétfő, 17:39

Éva

2010.nov.2-9-ig volt alkalmunk Egyiptomban nyaralni az iroda közreműködésével. 
MIndenről csak felsőfokban tudok nyilatkozni. 
Kairóban egy napot töltöttünk városnézésel, majd ezután Hurghadában töltöttünk pár napot. Az idegenvezetők mindenhol rugalmasak, hozzáértők voltak, családias hangulatot tudtak kialakítani. Másnak is ajánlom az irodát.

2010. november 28. vasárnap, 19:17

Piroska

Köszönjük a szép utat, az egész stábot szeretettel üdvözöljük. A szervezés nagyon jó volt, az egyiptomi munkatársak is nagyon kedvesek voltak, nagyon készségesek, segítőkészek. Nagyon jól össze is barátkoztunk. Az összes idegenvezető nagyon felkészült, és tényleg atyáskodtak felettünk. Ennél fogva nagyon nagy biztonságban éreztük magunkat. Az elhelyezés is nagyon jó volt. Szépek voltak a szállodák. A hajóról nem is beszélve, és a hajó személyzetéről pláne. Ugyanis velük is jól összebarátkoztunk.

Másoknak is ajánljuk ezt az irodát.

2010. október 27. szerda, 10:29

Mariann & István

A múlt hét végén volt szerencsénk részt venni a Keopsz hosszabbított kairói hétvégén. Bár már lassan eltelik egy hét, hogy hazaérkeztünk a gondolataink még mindig ott járnak...Fantasztikus élményben volt részünk, Egyiptomot mindenkinek látnia kell! Az iroda a tenyerén hordozott bennünket az egész utunk során, Andi már a reptérről a szállodába tartó út alatt egyiptomi ismeretekkel és tanácsokkal látott el minket. Az egyiptomiak rendkívül kedves emberek, imádják a turistákat, így azt ajánljuk, hogy mindenki próbálja ki az egyiptomi éjszakát is. A 4*-os szálloda is pazar volt minden szempontból, merjük ajánlani mindenkinek. Szerencsés véletlen folytán láthattuk Verdi operáját az Aidát is a Szfinx és a piramisok tövében(!). Ehhez pedig át kellett élnünk egy kairói taxis élményt, ami szintén feledhetetlen volt...Köszönjük az Insight minden munkatársának kedvességét,segítségét! Reméljük találkozunk veletek legközelebb a Níluson Luxor felé !

2010. október 17. vasárnap, 21:31

L.Attila és cs.

Mi idén júliusban töltöttünk el 10 felejthetetlen napot Kairóban. Az Insight Tours szolgáltatásai kimagaslóak, az előttem szólókat csak ismételni tudom. Kiemelném azonban azt a fantasztikus rugalmasságot, ami miatt az átlagos társasutazást messze meghaladó élményekben volt részünk, és ez nem túlzás. Amikor egyik nap a nílusi sétahajózásról éjféltájban visszatérve Mohamednek megemlítettem, hogy Sznofru törtélű piramisát is szívesen meglátogatnánk, ő ott helyben, 10 perc alatt telefonon megszervezte nekünk a kirándulást Dahsurba, pedig ilyen program nem is volt meghirdetve. Andi, az idegenvezető pedig nemcsak bemutatja, hanem meg is szeretteti az országot. Mi rengeteget tanultunk tőle (Egyiptom történelme, a mai arab világ, Iszlám, stb.). Igazi, lelkiismeretes és profi pedagógus, emellett nagyon kedves ember. És még valami: az egész utazásunk létre sem jött volna, ha a budapesti Tutankhamon kiállításon az Insight Tours nem helyezi ki -talán egyedüliként az utazási irodák közül- az asztalát K. Petrával, aki a későbbiekben tökéletesen előkészítette az utazásunkat, és barátságos, közvetlen személyisége által már az indulás előtt nagyon jó benyomásokat szereztünk az irodáról. Egyszóval, köszönet mindenért.

2010. augusztus 27. péntek, 15:50

András

Lassan egy hónap telt el,hogy visszaérkeztem Egyiptomból. Csodálatos emberekkel ismerkedtem meg az idegenvezetők és helyi képviselők személyében. Így is, hogy nem beszélek angolul, tökéletesen megértettük egymást az Abu-Szimbeli kísérőmmel, valamint a hugadai képviselővel is. Nagyszerű emberek. A szervezés tökéletes volt. Köszönöm az átélt élményeket. Mindenképpen szeretném megismételni.

2010. június 26. szombat, 11:57

Bettina és Tamás

Sziasztok! Mi június 1-13-ig részt vettünk ezen iroda szervezésében, az Ekhnaton nevezetű programon. Kicsit féltünk, hogy 13 nap alatt (Kairo, Asszuán, Luxor, Sharm El Sheik - közben egy hajóút) mikor fogjuk feladni, de nem így történt! A munkatársak jóvoltából tökéletes nyaralásban lehetett részünk. Fantasztikusan felkészült idegenvezetőket bocsátottak rendelkezésünkre, így mindent sikerült a legkörültekintőbben megismernünk! A szállások, és az ellátások ténylegesen olyanok voltak, amilyeneket itthon ígértek. S nem is beszélve arról, hogy a magyarországi munkatársak a többi hasonló utakat kínáló irodák alkalmazottai közöl a legsegítőkészebbek, s legkedvesebbek voltak. Bátran ajánljuk mindenkinek, ha egy fantasztikus utazásra vágyik!! Nekünk biztosan nem ez volt az utolsó találkozásunk!

2010. június 18. péntek, 13:04

Teca és Feri

Március 19-én utaztunk az iroda jóvoltából Kairóba. Az iroda szervezése tökéletes volt és az ellátás, programok kifogástalanok. Kairóban az idegenvezetőnk nagyon profi és igen tájékozott volt. A 3 *-os szállodában kitűnő és bőséges étkezést biztosítottak. Az utazási iroda dolgozóinak köszönhetően az utunkat még ebben az évben megismételjüj. Minden kedves utazni vágyónak szeretettel ajánljuk.

2010. június 16. szerda, 18:07

Maria. S.

Én február-március fordulóval utaztam az iroda szervezésében"Kleopatra" programra. Minden nagyon profi módon volt megszervezve,nem pihentető utazás volt. A programok fantasztikus élményt nyújtottak.Idegenvezetőnk Andi szívét-lelkét adta lelkes kis csapatunknak.
Nagyon köszönöm a fantasztikus élményt!!!!
További sikeres utaztatást!

2010. április 28. szerda, 20:32

Katka

Sziasztok!
Én novemberben szeretnék Egyiptomba menni, annyi jót hallotam és olvastam az Insight Tour-ról, hogy felkeresem őket és velük szeretnbém az utam megszerveztetni.
Köszi a sok JÓ infót!
Katka

2010. április 22. csütörtök, 15:16

Viki, Krisz, Dávid, Mónika és Tamás

3 gyerekkel indultunk neki...kicsit félve. Minden csodálatos volt, le a kalappal a lelkiismeretes idegen vezetésér és szervezésér.
Cairó, Luxor, Asszuán.... a hajó csodálatos, az idegenvezetők barátok lettek, egyszóval 5 ***** DELUX!!!!
(U.i.: Egy 8-10 közötti kis srác kizsebelt minket utolsó nap, de ez a mi hülyeségünk volt,az irodának semmi köze ehhez, csak tanulságnak írom ide, ha testetekhez érnek az árusok, gyanakodjatok.)

2010. március 02. kedd, 11:06

Zoltán&Anett

Mi már több alkalommal vettünk részt olyan Egyiptomi úton, ahol a Musti alapos ügyintézését és szervezését vehettük igénybe.
Utoljára dec. 25-től voltunk Egyiptomban 3 hetet, és fantasztikusan éreztük magunkat Kairóban, Asszuánban és Hurghadán is. Mindenhol csodaszép szállodában és kiváló ellátásban volt részünk.Külön köszönet a lelkiismeretes és alapos idegenvezetőknek, kiválóan helytálltak. Minden elismerés Kairóban Andreának, nagyon alapos, kedves és figyelmes! Mindenkinek ajánlani tudjuk jószívvel az Insight Tours irodát és további sok sikert kívánunk a munkájukhoz!!!

2010. február 22. hétfő, 15:19

velenyi@citromail.hu

A kairóban eltöltött hosszú hétvége négycsillagos szállodakategóriában nagyszerű élmény volt . Visszatekintve őszintén gondolom, - sok más ajánlat ismeretében -hogy ár-érték arányban ennél jobb viszonylatot nem lehetett volna találni. Hozzávéve a budapesti iroda munkatársainak segítőkészségét is, szívesen ajánlom figyelmébe ezt a programot azoknak, akik most készülnek egy ilyen útra !

2010. február 10. szerda, 09:00

Kriszti

Kicsit több, mint két hete érkeztünk haza Egyiptomból. Rövidített programon voltunk -csak Nílusi hajóúton -, mert a Budapest-Kairo járatra az idő rövidsége miatt sajnos már nem kaptunk jegyet. Rengeteget gondolkoztunk rajta, hogy így is elmenjünk-e, megéri-e az a pár ott töltött nap, hogy ennyit utazzunk érte. Nem bántuk meg, hogy elmentünk! Nagyon intenzív hetünk volt, tele élményekkel. A szervezés profi volt, az iroda dolgozói - Imad és Bálint - maximálisan a rendelkezésünkre álltak: bármit kértünk, mindenben alkalmazkodtak hozzánk. Bár Egyiptomban még sosem voltunk, azért elég sok helyen jártunk már, más utazási irodákkal. Őszintén mondom, hogy iyen vendégszeretettel eddig még sehol nem találkoztunk, tényleg úgy éreztük, hogy vendégek vagyunk. Köszönjük Imadnak és Bálintnak -velük voltunk a legtöbbet-, nagyon megszerettük őket. Crocodilnak, az asszuáni irodavezetőnek, akik gyorsan, profi módon intézkedtek a reptereken és nem utolsósorban az irodából Szilvinek, aki hallatlan kitartással és kedvességgel szervezte meg az utunkat. Csak jókat tudok mondani az útról, és ez nálam nem kis dolog, higgyétek el.
Másoknak is fogjuk ajánlani!

2010. január 25. hétfő, 13:05

Judit és családja

Tegnap értünk haza Kairóból felejthetetlen élményekkel!!! Szeretném megköszönni Önöknek ezt a csodálatos utat. Már a budapesti irodában is nagyon kedves, ügyes, célratörő volt Petra, gondoltam, hogy egyiptomi munkatársai is ilyen kiválóak lesznek.Nem csalódtam!Andi, Ramy és - nem utolsó sorban - Mohamed olyan kiváló szakemberek, akik sok sikert hoznak az Önök utazási irodájának. Rátermettek, nagytudásúak és valóban vendégszeretők!!!! A megérkezésünktől az elutazásunk pillanatáig kifogástalan ellátásban volt részünk, az út minden percét a legtökéletesebben tudtuk kihasználni, a remek szervezésnek köszönhetően. Andi - az idegenvezetőnk - erre a pályára született! Felkészültsége nagyon alapos, sokat tanulhattunk Tőle. A kis csoportunk angolul beszélő tagjait pedig Mohamed magasszintű tudása nyűgözte le. Nagyon köszönjük, hogy valóban vendégeik lehettünk Egyiptomban...... vendégszeretetükre pedig mindig emlékezni fogunk!

2010. január 14. csütörtök, 17:34

Knézy Jenő

A Duna Televízió stábja utazott 2009 novemberének végén Egyiptomba az Insight Tours-szal.Miután nem nyaralásra mentünk, hanem filmet forgatni az Anna-bál szépéről, így kicsit aggódtam, hogy minden rendben lesz-e. Nos, nyugodt szívvel állíthatom, hogy a Musztafa vezette kis csapattól nem tudtunk olyat kérni, amit ne teljesítettek volna és azon kaptuk magunkat, hogy néhány nap alatt már barátként beszélgetünk egymással. Az útról csak jókat tudok mondani, bár összesűrítve néztük meg az amúgy két hetes programot és minden este beájultunk az ágyunkba. Cserébe viszont profi idegenvezetővel, profi szerevezéssel és egy baráttal lettem gazdagabb, Musztafa személyében.Végig egy kiváló hangulatú forgatást tudtunk csinálni, ami nem sikereült volna így, ha nincs az Insight Tours. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek az irodát, aki fel akarja fedezni ezt a csodálatos országot és biztos szeretne lenni abban, hogy azt kapja, amiért fizetett, sőt ennél sokkal többet...Ezúton is köszönöm Musztafának munkatársaim nevében is az egy hetes varázslatot.

Knézy Jenő

2010. január 13. szerda, 18:49

lászló

Ezúton szeretném megköszönni mindazt a fáradozást és segitséget, amit az iroda alkalmazottaitól kaptunk kairói kinttartózkodásunk idején.Külön is kiemelném Máriát, aki nagyon kedvesen és segitőkészen kalauzolt bennünket. Először volt bennünk egy kis félsz az iroda úgymond kevésbé ismertsége miatt, de minden utaznivágyó honfitársam megnyugtatására tudom ajánlani ezt a társaságot, nem tartoznak a lehúzós, eltűnős cégek közé. Nyugodtan utazzatok velük, nagyon korrekt jó árakkal dolgoznak, reméljük ez igy is marad.Kalandra fel magyar!

2010. január 05. kedd, 18:19

Ernő 30/ 939 1020

Ezúton is szeretnénk legalább olyan nagyszerű új évet kívánni az Irodának, mint amilyen nagyszerű decemberi élményben részesített bennünket a "Keopsz program" keretében. Külön köszönet Andreának az igazán szakszerű, érdekes, mindenre kiterjedő tájékoztatásért, de örök barátsággal gondolunk egyiptomi kisérőinkre is, kedvességük, figyelmességük példaértékű. A finom ételek, a tiszta hotelszoba, a profi módon megszervezett programok igazán teljessé tették a házassági évfordulónk örömét a Keopsz piramis belsejében...:)
Mégegyszer köszi mindent! Jó volt Veletek!

2010. január 01. péntek, 20:08

Bea

Egy hete jöttünk haza Kairóból; otthagyva a 24 fokos napsütést! Csodálatos élmény volt! Másodszor voltunk Egyiptomban, ezért mára már megbarátkoztam az ottani sajátosságokkal:-) Az élményt fűszerezte az a professzionális szervezés, idegenvezetés, segítőkészség és baráti hangulat amit kaptunk Marianntól és Máriától. Köszönet érte! S a távolból üdvözlöm szeretet kis csapatunk további tagjait is (Mária és Gábor), akikkel együtt élhettük át ezeket az élményeket! A szállodai elhelyezés is tökéletesen megfelelt elképzelésünknek. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kiruccanást, ha jobban meg szeretné ismerni/érteni az egyiptomi kultúrát!

2009. november 08. vasárnap, 09:25

Basztet

Nagyon jó, hogy ilyen véleményeket olvashatok! Mi most fogunk utazni, természetesen az Insight Tours-szal és így megnyugtató véleményeket olvasva, nem kell aggályoskodnom :) Alig várom, hogy én is beszámolhassak, ha visszatértem.

2009. november 06. péntek, 17:41

juditast

Bár a véletlennek köszönhető, mégis a lehető legjobb választásnak bizonyult kairói utazásunk megszervezéséhez az Insight Tours. Remek és gyors ügyintézés itthon, dícséret érte Brigittának; profi idegenvezetés Kairóban magyarul és angolul, hála Oszkárnak, Horváth Andinak és Mohammednek.
Egyiptomot nem lehet nem imádni, de ha az ottléted minden percét szeretet, gondoskodás és figyelmesség veszi körül, akkor életreszóló marad az utazás. Idén október elején a fiammal néztük meg az ókori csodákat és a mai egyiptomi életet, jövőre a lányommal fogom. És csak az Insight Tourssal vagyok hajlandó utazni!!

2009. október 20. kedd, 18:35

Gábor és Tomi

Most már lassan három hete, hogy hazaérkeztünk Egyiptomból. Az itthonlét következtében eluralkodó letargiából nehezen térek magamhoz, ezért kicsit késve osztom meg veletek a véleményemet. Szeptember 24. és október 1. között töltöttünk egy varázslatos hetet észak-Afrika e csodálatos részén az Insight Tours szervezése mellett a szieszta-1 program (Kairó és Hurghada) keretein belül. Mivel a tavalyi esztendőben is ebbe a számunkra oly kedves országban pihentünk, csak akkor egy másik utazási iroda égisze alatt, így volt mihez viszonyítani az idei vakációnkat. Ez alapján őszintén mondom, ha Egyiptom, akkor CSAK AZ INSIGHT TOUIRS! Maximális felkészültség, profizmus, segítőkészség és családias légkör. Számomra ennyi a tökéletes nyaralás receptje. Köszönet érte! Külön is szeretnék megemlíteni három személyt. Elsőként a pesti irodába dolgozó Petrát. Az ő kedvessége már az első találkozásunk (ekkor még csak érdeklődni tértünk be) alkalmával megfogott minket. Lenyűgöző türelemmel (az összes fárasztó kérdésemre szívélyesen válaszolt) és kitartással (aminek köszönhetjük, hogy felfértünk a 24. járatra) rendelkezik. Illetve a szervezésének hála három nagyon kedves útitársunk is volt. Az ő társaságuknak köszönhetően még színesebb és élvezetesebb (LÁNYOK NAGYON JÓ VOLT VELETEK!) volt ez a nyaralás. Köszi, mindent Petra! Másodikként a kairói kirándulásunk vezetőjét-Máriát szeretném megemlíteni. Maximális felkészültségének és nagyon kedves személyiségének hála fantasztikusra sikeredett a kairói napunk. Mindezek mellett legapróbb dolgokra is odafigyelt és segített (pénzváltásnál, vásárlásoknál…) nekünk mindenben. Az, hogy Kairó egy felejthetetlen élmény marad az nagy részben Máriának is köszönhető! Nagyon megszerettük őt! Ja és, hogy ellne, felejtsem a kairó

2009. október 15. csütörtök, 10:47

Icus "Boszi"

SZENZÁCIÓS nyaralásban volt részünk az elmúlt napokban!! :) azt hiszem ez egy életre-szóló emlék marad mindnyájunknak!!
Köszönjük Insight Tours!! Köszönet még az itthon dolgozó és az Egyiptomban dolgozó kollégáknak is a sok-sok érdekes infóért és a kézséges segítségért!
:) :) :)

2009. szeptember 14. hétfő, 16:46

 

Elemek száma 
Insight Tours © 2008 - 2014
... Ahol Ön valóban Vendég!